Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΠροΦητεία!



Δευ Οκτ 12, 11:49:00 μμ 2009

Έναν Οκτώβρη, μια Δευτέρα ……

"Η μόνη αιτία για την πτώση της Βασίλισσας του πρωινού ήταν η αναφορά της στην συνήθη ατάκα της χαζής ξανθιάς που κάθε μέρα παίζεται στην εκπομπή της!
Εκανε το μοιραίο λάθος, στην πρώτη της εκπομπή να πεί πλήρης ναζιού και οξυξενέ!
"Τι είναι το Νταχάου; Μου θυμίζει κάτι κακό, αλλά δεν θυμάμαι!"
Το πάνελ της έμεινε άναυδο, αλλά η Ελενίτσα δεν κατάλαβε ότι υπέγραψε την ...τηλεοπτική της καταδίκη!
Όποιος θυμάται τον Μελ Γκίμπσον πριν τρία χρόνια την ίδια εποχή με την εισβολή των Ισραηλιτών στο Λίβανο να λέει σ΄ έναν τροχονόμο που τον συνέλαβε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο L.A ότι "για τους πολέμους του κόσμου φταίν' οι Ευvραίοι", θα θυμάται και τί έπαθε μετά. Ως τα τώρα, άν και ζήτησε αμέσως συγνώμη!
Η Eλενίτσα τελείωσε! Το δημοσίευμα της Διαμαντάκου την άλλη μέρα, ούτε λίγο ούτε πολύ, έδωσε το στίγμα του τί μέλει γεννέσθαι!
Κι όποιος αμφιβάλει, ας διαβάσει το κείμενο και θα προμεντέψει σαν την καλλίτερη Ματζικα ντε Σπέλ!
"Δεν ξέρουμε τι από τα δύο ακριβώς έπαθε η Ελένη Μενεγάκη, πάντως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της με το σουτιέν σε πλήρη θέα, ξεπερνώντας κάθε όριο κακογουστιάς και φτήνιας. Οι ράντες και μέρος του εν λόγω εσωρούχου, όχι απλώς φαίνονταν, από ένα λάθος, μια απροσεξία, αλλά τονίζονταν επιπλέον, καθώς αναδύονταν με προκλητική χυδαιότητα από το στράπλες ντεκολτέ του φουστανιού.

H εικόνα έμοιαζε με εκείνη γυναίκας που μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι έπειτα από ερωτική δραστηριότητα και δεν χρειάζεται να ντυθεί κανονικά ή δεν προλαβαίνει γιατί θα ξαναγδυθεί αμέσως"
***
Κι όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει, τί περιμένει την "μεγαλολολίτα"! Η καθηγήτρια του ...κατηχητικού των Νέων έδωσε το ...εναρκτήριο λάκτισμα στον ...πωπό της!!! Και στο μέλλον της!!!"

Αυτά τότε, στις 12 Οκτωβρίου 2009

Σημερα,1 Φεβ 2010, κατάλαβε άραγε η "μεγαλολίτα" της κ. Διαμαντάκου, ότι μια στιγμή "αφασίας" έφτανε να σημάνει τον κατήφορο και να φέρει τα εκδικητικά όρνια πολύ κοντά της πλέον! Μπήκαν στο σπίτι της και πιθανότατα, διέλυσαν τον γάμο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου