Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

ΑνΗθικοι Αυτουργοί....Καταλάβατε λοιπόν τί καταφέραν το σκυλολόϊ των "εκτελεστών υπαλλήλων" που ώς 17Νοεμβρίτες δικάσαν και καταδικάσαν σε θάνατο τον Κώστα Περατικό, που προσπάθησε να κρατήσει τον Σκαραμαγκά και να λειτουργήσει ώς Ελληνική προσοδοφόρα πηγή;
Αρωγοί τους, μισθωτοί ή ηλίθιοι, τα κοθώνια με τα παλούκια-ιστούς ερυθρών και μαυροκόκκινων φλάμπουρων, που διέλυσαν τις επιχειρήσεις και έφεραν την Ελλάδα πένητα και ανευ ουδεμιάς ελπίδας, στα χέρια των ΕυροΠέων.

Κι ακόμα και σήμερα εξακολουθούν οι κυνηγοί κεφαλων και κεφαλαίων, να γκαρίζουν οραματιζόμενοι τελευταίοι στο κόσμο, τα σταλινικά εγκληματα και τις κομμουνιστικές παπαριές!

Δολοφόνοι, μισέλληνες και υπάλληλοι, όλοι μαριονέττες, στις πράξεις του έργου που στήσαν οι γνωστοί αφέντες! Που κάποτε τους καίγαν με Ναπάλμ, σ΄ ενα ολέθριο αδελφοκτόνο πόλεμο και τώρα έρχονται καλοπληρωτες των επιταγών τους και ιδιοκτήτες των λουριών τους!

Οι κλέφτες που μας κυβέρνησαν δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι!

Μαζί τους, στην άλλη πλευρά να ρίχνουν γέφυρες στην καταστροφή, όσοι μαγάρισαν και σάπισαν με έργα, λόγια, παραποίηση της ιστορίας και ανασκολοπισμό της έννοιας της αλήθειας, τον ιστό ενός έθνους που μάτωσε να στηθεί ελεύθερο στα πόδια του!

Αν δείτε στο Κιλελερ σε λίγες μέρες, τους γνωστους παλουκοφόρους, να κραυγάζουν για τον κολλίγο και την θυσία του Αντύπα, να θυμηθείτε ότι κανείς τους δεν είπε κουβέντα για την γή που τους χάρισε ο αγώνας τoυς και την πούλησαν οι Ιούδες, να φκιάξουν τις αισχρές, άσχημες παράγκες των πολυεθνικών και βίλες μετα... πισινών!
Χωρίς να εμποδίσουν την παρουσία της ΜΟΝΣΑΝΤΟ στον Θεσσαλικό κάμπο, χωρίς να ακουστή ψίθυρος γι' αυτό!

Ετσι, για να θυμηθούμε την εκτέλεση του Κώστα Περατικού, από τους συντρόφους των ...συντρόφων.
«Αποφασίσαμε λοιπόν να εκτελέσουμε τον εφοπλιστή Κώστα Περατικό, από τους κυριότερους υπεύθυνους για την απάτη της "ιδιωτικοποίησης" των ναυπηγείων Ελευσίνας. Ο κύριος αυτός αφού πήρε τα ναυπηγεία χωρίς να πληρώσει φράγκο από την τσέπη του, αφού τα λειτούργησε επί τρία χρόνια, αφού εισέπραξε τα δεκάδες δισεκατομμύρια κρατικά δάνεια, τα εγκατέλειψε πέρσι αφήνοντας χρέη 18 δισεκατομμυρίων, ενώ σήμερα απαιτεί άλλα 17 δισεκατομμύρια από το Δημόσιο. Ο κάθε εφοπλιστής κύριος Περατικός που επαίρεται για τη φιλοπατρία του θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία. Μπορεί οι θεσμοί της, πολιτικός κόσμος, Δικαιοσύνη, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να 'ναι θεσμοί κράτους μπανανίας, ο ελληνικός λαός όμως δεν πρόκειται να επιτρέψει στους εφοπλιστές να τον εξαπατούν και να τον κλέβουν κατ' εξακολούθηση κι ατιμώρητα με δεκάδες δισεκατομμύρια δραχμές, ενώ απ' την άλλη πλευρά μικροί, βιοπαλαιστές κλείνονται στη φυλακή για μικροχρέη στο Δημόσιο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών»
***************************************************
Τελικά τα κατάφεραν...Ολοι μαζί ...
Έφεραν τους Γερμανούς και μαζί τους τελευταία, τους Αραβες του Αμπου Νταμπι!
Ενας ακόμα αγώνας να μείνουν οι Ελληνες χωρίς δουλειά και η Ελλάδα χωρίς ναυπηγεία δικαιώθηκε!
Εμεινε μήπως καρνάγιο για καρνάγιο σ΄ αυτόν το τόπο που είχε στο DNA του την ναυτοσύνη και το χτίσιμο σκαριών και έφερναν τη Ελλάδα και τον πολιτισμό της στα πέρατα του Κόσμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου