Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ή καλλίτερα, GENIKI BANK! (μπανκ μπανκ Λούκυ Λουκ!!!)


Μια ευρωπαϊκή δύναμη...
Και οι λουπινιές της!
Ας την δούμε λοιπόν!
«Η Γενική Τράπεζα της Ελλάδας είναι ένας χρηματοδοτικός όμιλος που παρέχει πλήρεις τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
Η τράπεζα ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1937 με κεφάλαια του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Τον Ιανουάριο του 1985 έγινε εισαγωγή μετοχών της Τράπεζας για διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.. Στις 5 Μαρτίου 2004 ο όμιλος της Société Générale γίνεται ο κυριότερος μέτοχος με το 50,01% και το όνομα της τράπεζας αλλάζει από Γενική Τράπεζα της Ελλάδας σε Geniki Bank. Το Σεπτέμβριο του 2005 το ποσοστό αυξήθηκε σε 52,32%.
Σήμερα η Geniki bank, λειτουργεί 149 υποκαταστήματα στην Ελλάδα και παράλληλα στον όμιλο ανήκουν πέντε θυγατρικές που προσφέρουν εξειδικευμένες τραπεζικές, χρηματοοικονομικές, ασφαλιστικές και άλλες υπηρεσίες . «
Αυτά από την wikipedia!
Γιατί το Χρηματιστήριο Αθηνών και ...περιχώρων, δεν έχει μάθει τίποτα για την ύπαρξη της ...Geniki Bank (..bank, Λούκυ Λούκ!).
Όπως μπορείτε να δείτε στην καταχώρηση που έχει στην ιστοσελίδα του ο φορέας ενημέρωσης εγχωρίων και εξωχωρίων επενδυτών, χρηματαγορών και λοιπών ...τοιούτων, υπάρχει η Γενική Τράπεζα της Ελλάδος, με έμβλημα την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου από νόμισμα της εποχής του και όχι η μαυροκόκκινη παντιέρα του κράτους των ...Εξαρχείων!
Αυτό που λέμε η εκδίκηση της γυφτιάς! Αυτό!
Στην Τράπεζα των Στρατηγών!
********
Στις 22 Αυγούστου 2010, στο Euro2Day, σε ένα άρθρο που καταγράφει τις ζημιογόνες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Ελλάδα, διαβάζουμε για την... αυτοκτονική αντίδραση της Societe Generale στην περιγραφόμενη ώς βαρύτατα ζημιάρικη, είσοδό της με την Γενική Τράπεζα, στην Ελληνική Τραπεζική Αγορά.

«...α) Κατέβαλαν 36 εκατ. το 2004 για να αγοράσουν τις μετοχές του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και επίσης άλλα 89,1 εκατ. το ίδιο έτος για να φτάσουν στο 51%, καθώς κάλυψαν μόνοι τους αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. β) Συμμετείχαν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 96 εκατ. το 2005 και σε μία ακόμα 210,7 εκατ. το 2007.γ) Ούτε δύο χρόνια δεν πέρασαν και ακολουθεί νέα έκδοση: στα 175,7 εκατ. το 2009 αυτήν τη φορά, και φέτος η τράπεζα ψήφισε νέα αύξηση κεφαλαίου ύψους 339,7 εκατ. ευρώ. (!!!)
Αθροιστικά λοιπόν, μέχρι σήμερα, οι Γάλλοι της Société Générale, πέρα από τα 125 εκατ. ευρώ που κατέβαλαν το 2004 για να αποκτήσουν το 51% της Γενικής, κατέβαλαν πάνω από το μισό των υπόλοιπων αυξήσεων κεφαλαίου, το συνολικό ύψος των οποίων κυμαίνεται γύρω στα 480 εκατ. ευρώ. Έχοντας λοιπόν καταβάλει πάνω από 370 εκατ., διαθέτουν το 54% περίπου της τράπεζας, η συνολική κεφαλαιοποίηση της οποίας στο Χ.Α. υπολογίζεται γύρω στα 170 εκατ. ευρώ. Έχουν δηλαδή υποχρεωθεί σε βαρύτατη ζημία, χωρίς να συνεκτιμήσουμε τις διαφυγούσες αποδόσεις των κεφαλαίων αυτών, αν τοποθετούνταν σε άλλες επιλογές

Προσέξτε δηλαδή τί λέει το δημοσίευμα της Οικονομικής ιστοσελίδας.
Ο πύθος των Δαναΐδων τελικά ήταν -κατά τα φαινόμενα- πιό ασφαλής από τον τρύπιο κουμπαρά της Γενικής!
Με γεγονός ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς επέτρεψε την καταλήστευση των μικρομετόχων των εισηγμένων εταιρειών όχι μια, αλλά χιλιάδες φορές και μάλιστα ατιμώρητα και ανέλεγκτα, η Geniki δεν θα αποτελούσε εξαίρεση!
Η πρόσφατη αύξηση ΜΚ της Τράπεζας ( Ιούλιος 2009) στα 0,72 λεπτά, «εξασφάλιζε» τους αγοραστές της μετοχής ότι η ονομαστική της αξία στην ίδια τιμή, δεν θα επέτρεπε την απομείωση των κεφαλαίων τους και η συμμετοχή τους στην αύξηση θα κατοχύρωνε, εφ΄ όσον είχε επιτραπεί ως ορθώς αποτιμημένη, την επένδυσή τους.
Όμως άλλα νόμος κελεύει και άλλα τα πορτοπαράθυρά του, ορίζουν!

Λίγους μήνες μετά η Κεφαλαιαγορά ενέκρινε την πιο ...οπισθογεμή ΑΜΚ που έγινε στην ΕλληνοΜπάνανία.
* Reverse split, για να φτάσουμε από τα 354.998.669(!) εκ κομμάτια, στα 35.499.867
* Αύξηση της ονομαστικής της τιμής στα 7,2(!!!) εουρώ,
* Μείωσή της στα 3,19, γιατί- λέει- θα σβήσει επισφαλείς δανειοπαροχές (σε ποιούς άραγε;) ύψους 145 εκ ευρώ!
* Αύξηση ΜετΚεφ, με 3 νέες για κάθε μία παλιά στην τιμή των 3,19 το κομμάτι!

Αλήθεια αυτά τα 145 εκ. ευρώ που ΣΒΗΝΕΙ, πού και σε ποιούς διοχετεύθηκαν;
Μήπως είναι τα κεφάλαια που συμπληρώνουν την ονομαστική αξία της μετοχής που απομειώθηκε στα 175.εκ;
Μήπως έτσι «συμπληρώνουν» το ποσό που έως τώρα ξόδεψαν;
Μήπως
μ΄ αυτά θα πληρώσουν το μερτικό τους στην νέα ΑΜΚ που ξεδιάντροπα, απροσχημάτιστα, θα οδηγήσει το ΜΤΣ να μην συμμετάσχει και τους μικρομετόχους που ξεγελάστηκαν να πάρουν την μετοχή στη ...”εγγυημένη» της τιμή των 0,72 ευρω της προηγούμενης, μόλις πριν ένα χρόνο αύξησης, να μη μπορούν αν επωμισθούν το βάρος της νέας; Ζητώντας “επί 3” το κόστος της ονομαστικής αξίας της πατσαβούρας που διαθέτουν;
Σ αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουν , όχι τα συμβούλια και τα ανακτοβούλια της ...Γκενικί , ούτε τα διορισμένα γαλονάτα γλαστρικά, αλλά οι φορείς της Κεφαλαιαγοράς της Χώρας;
Υπάρχει νομική κάλυψη της διαδικασίας, αυτής της εγκρίσεως της ΑΜΚ ;
Τηρήθηκε και εξετάστηκε στην νομιμότητά της, από τους Φυλακες;
«Εξασφαλίστηκαν» ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη, για τη παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού;
Το ποσοστό του ταλαίπωρου, καταληστευμένου ΜΤΣ, θλιβερό απομεινάρι του ενδόξου υπερήφανου παρελθόντος του, είναι πλέον 1,61% των μετοχών της Τράπεζας και αντιστοιχεί σε 5.996.484 μετ. Μετά το reverse split θα είναι 599.648 μετοχές και με υποχρέωση, για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, να καταβάλει 5.738.631,36 εκ ευρώ!!!!!!!!!!! Πού θα τα βρει το καταρρημαγμένο αυτό ταμείο, τα λεφτά για να τα επιστρέψει ουσιαστικά στους Γάλλους ; Οταν ούτε κάν δικαιώματα δεν μπορεί να πουλήσει αφού αυτά διαπραγματεύονται στο απόλυτο μηδέν;

Πόσο "στοίχισε" σε ακίνητα και αληθινή περιουσία, η ...πώληση στην sosiete της τράπεζας, που ιδρύθηκε με τα λεφτά του ΜΤΣ;
Ποιοι εξανάγκασαν τους αδαείς ηγήτορές του να αυτοκτονήσουν , αποφέροντας κέρδη και περιουσίες στους ...παραγωγικούς κύκλους, που ορίζει η ... φοβερή και τρομερή νοητική επεξεργασία του κ. Παγκάλου;

Πληρώθηκε ή ΠΛΗΡΩΣΕ, τελικά, το ΜΤΣ;
******************

Αναδράμοντας στην Ιστορία του μεγαλύτερου, μουλωχτού σκανδάλου εις βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που καταληστεύθηκαν, αξίζει να δούμε τα χαρακτηριστικά γεγονότα που εδημιούργησαν το Αίσχος!
Δε θα πάω παλιά να ασχοληθώ με τον ...τρισπίθαμο ιππότη, τον Κυρ ΚοντοΜηνά, που λεηλάτησε με την ανοχή της κυβέρνησης Σημίτη, την Γενική Τράπεζα για να πουλήσει λίγο αργότερο το μερτικό του και να αγοράσει πλοίον χήρας τινός!
Αντ΄ εμού, οι δημοσιεύσεις της ΠΑΣΚΕ Γενικής, περιγράφουν καλλίτερα παντός, τα γεγονότα!
Θα πάω στις τελευταίες μέρες του ΣημιτοπαΣοκ, οταν ο κυρ Κώστας παρέδωσε το δαχτυλίδι στον Γιώργο!
Όταν πουλήθηκε ένα ποσοστό 22,35% του ΜΤΣ, στην τιμή των 6 ευρώ ανα μετοχή και με εισροή στο ταμείο του, 32.000.000 ευρώ.
*** στην δημοσίευση που ακολουθεί, προσέχουμε την...ημερομηνία και την υπόδειξη που γίνεται.
Ενθυμούμενοι ότι στις 8 Μαρτίου του 2004 είχαμε εκλογές, των οποίων το αποτέλεσμα ήταν απολύτως προφανές.
Εκείνοι που «πούλησαν», δεν θα ήταν στις θέσεις τους στις 8 Μαρτίου!***

«Δημοσιεύθηκε: 10/03/04
Στις ερχόμενες εβδομάδες θα προχωρήσει σε δημόσια προσφορά για την απόκτηση επιπλέον μετοχών της Γενικής Τράπεζας η Societe Generale, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της τελευταίας με ημερομηνία 5 Μαρτίου 2004 που ωστόσο κοινοποιήθηκε χθες (9 Μαρτίου).
....Στις αρχές Μαρτίου 2004, η Societe Generale απέκτησε επιπλέον 6.000.000 μετοχές της Γενικής Τράπεζας, που αντιστοιχούν στο 22,35% του μετοχικού της κεφαλαίου από το ΜΤΣ, στην τιμή των 6 ευρώ ανά μετοχή.Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συναλλαγής η συμμετοχή της Societe Generale διαμορφώθηκε στο 50,01%.”


Λίγο καιρό μετά η Societe Generale έκανε και δημόσια προσφορά για την απόκτηση των 49,99% της Τράπεζας στην τιμή των 6,30 ε.
...Διαβάζουμε..
«Δημοσιεύθηκε: 19:15 - 07/05/04
Ξεκινά την Τρίτη 11 Μαΐου 2004 και λήγει την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2004 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας πρότασης της Societe Generale για την απόκτηση του υπόλοιπου 49,99% της Γενικής Τράπεζας, στην τιμή των 6,30 ευρώ σε μετρητά για κάθε Mετοχή. "
και να πώς απάντησε η αγορά στην ...γαλαντόμα πρόταση της Γαλίδας Μητέρας!
«Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο στο euro2day.gr, αρμόδια πηγή της τράπεζας δεν συγκεντρώθηκε ούτε μια μετοχή από θεσμικούς ή ιδιώτες.
Η εξέλιξη αυτή είναι μάλλον φυσιολογική αν συνυπολογιστεί ότι η τιμή της μετοχής στη δημόσια προσφορά ήταν 6,30 ευρώ ανά μετοχή και η τρέχουσα τιμής της μετοχής στην αγορά είναι 7,12 ευρώ.
»

Στην βοήθεια των επιδιώξεων της Societe Generale, εκείνη την εποχή, έρχεται να σταθεί συνεπίκουρος και η αλήστου, πανταχού παρούσα, ..Moody’s και αναβαθμίζει την Τράπεζα των υπάκουων, πειθαρχούντων, στρατευμένων!
Δείτε και θαυμάστε! Όσα δεν είδαν και δεν εθαύμασαν οι Φύλακες της επιτροπής κεφαλαιαγοράς!

"Δημοσιεύθηκε: 18:56 - 06/08/04
«Σε A1/Prime-1 από τBaa3/Prime-3 αναβαθμίζει την αξιολόγηση ποιότητας των διαθεσίμων που κρατούνται σε αλλοδαπά νομίσματα της Γενικής Τράπεζας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s, καθώς και την αξιολόγηση του δευτερογενούς χρέους σε A2 από Ba1.Επιπλέον, η Moody’s διατήρησε τη σύσταση A2 αμετάβλητη, καθώς υπόκειται σε περαιτέρω αναβάθμιση.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διεθνούς οίκου αξιολόγησης, η αναβάθμιση αντανακλά την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου αλλά και του management της Γενικής Τράπεζας από τη Societe Generale.Μάλιστα, η Moody’s αναφέρει ότι με την υποστήριξη πλέον της μητρικής, οι αξιολογήσεις της Γενικής Τράπεζας αναβαθμίστηκαν ένα επίπεδο υψηλότερα σε σχέση με τις αντίστοιχες της Societe Generale.Σύμφωνα με την άποψη της Moody’s, η απόκτηση του ελέγχου από τη Societe Generale, δίνει στη Γενική Τράπεζα τη δυνατότητα ισχυρής στήριξης, εάν αντιμετωπίσει προβλήματα, επισημαίνοντας παράλληλα και τα διαθέσιμα κεφάλαια της γαλλικής τράπεζας.Μάλιστα, η Moody’s επισημαίνει ότι η Γενική Τράπεζα ”ταιριάζει” στη διεθνή στρατηγική της Societe Generale, που διευρύνει τις δραστηριότητές της στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη.»

Τον Δεκέμβριο του 2004 ,λόγω αναπροσαρμογής αξίας ακινήτων κεφαλαιοποιήθηκε ποσό 21.525.648,08! που ανέβασε την ονομαστική αξία της μετοχής από 5,25 σε 5,77 ευρώ.
Δηλαδή για να καταλάβετε, η Γενική, είχε στην κατοχή της περιουσία που η υπεραξία της έφτανε σχεδόν τα 2/3 της αξίας που πληρώθηκε το ΜΤΣ για να παραδώσει το 22,35% του μεριδίου του.
Φτάσαμε λοιπόν, στον αριθμό των 41.705.671 μετοχών. με το ΜΤΣ να κατέχει το 10,44%

Έτσι, ενδεικτικά, συνεχίζουμε την ιστοριογραφία του ...Τιτανικού, που στα ελληνικά ονομάζεται Γενική Τράπεζα!

Στις 17/1/2005 οι υπάλληλοι ζητούν από τον Σπήλιο Σπηλιοτόπουλο να "ανοίξει", όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, τον φάκελο της πώλησης της Τράπεζας.
Καλά Κρασιά! Ο Σπήλιος "ολοκλήρωσε" το έργο του με το Σινούκ, με την είσοδο του Ζορμπά στον έλεγχο των εξοπλισμών που δεν έκανε και φυσικά, δίνοντας σε μια νύχτα 3 βαθμούς σε εν ενεργεία και μη, υπαξιωματικίνες, της φουρνιάς της κουμπάρας του!
Που καιρός για την Γενική!
Γι αυτό κατάντησε η ΝΔ εκεί που κατάντησε!
Αντιδράσεις στην πώληση από την μεριά των υπαλλήλων της Τραπέζης υπήρξαν και μάλιστα από τον σύλλογο της Πασκε....
Παραμονές των εκλογών του 2004, ζήτησε 5 φορές την βοήθεια του νεοεκλεγέντος αρχηγού του Πασόκ ! Τότε!

Διαβάζουμε...
"Δημοσιεύθηκε: 17:48 - 29/01/04

Την παρέμβαση του Γεωργίου Παπανδρέου για την άμεση διακοπή των διαδικασιών πώλησης της Γενικής Τράπεζας, ζητά ο Σύλλογος των Εργαζομένων από τον υπουργό εξωτερικών και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
”Σας καλούμε να σταματήσετε τώρα, έστω και την ύστατη στιγμή, την πώληση της Γενικής Τράπεζας μέσα στην προεκλογική περίοδο με όλες τις επιπτώσεις που θα δημιουργηθούν στους εργαζόμενους και βασικά στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας, στους αποστράτους οι οποίοι βεβαίως εκπροσωπούνται από συγκεκριμένο όργανο, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και έχουν συνταχθεί με τις θέσεις του Συλλόγου μας, αλλά και στους πολίτες γενικότερα”, αναφέρεται στην επιστολή.Στην επιστολή τονίζεται ότι οι διαδικασίες πώλησης της Γενικής Τράπεζας στην Societe Generale έγιναν με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, και όχι σύμφωνα με την προκήρυξη του ΜΤΣ.Το γεγονός αυτό, αναφέρεται στην επιστολή, καταγγέλθηκε από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Καραμανλή. Η συγκεκριμένη επιστολή είναι η τρίτη κατά σειρά προς τον κ. Παπανδρέου, καθώς, όπως αναφέρεται στην επιστολή, μέχρι σήμερα ο Σύλλογος των Εργαζομένων δεν έχει λάβει απάντηση σε προηγούμενες επιστολές με παρόμοιο περιεχόμενο που είχε αποστείλει στον Γ. Παπανδρέου στις 8 και 12 Ιανουαρίου 2004."
Σήμερα 6 χρόνια μετά, το Πασοκ, ολοκληρώνει την θεάρεστη πράξη της εσκεμμένης καταστροφής του ΜΤΣ και των άχρηστων, μη παραγωγικών μελών του!


Εν τω μεταξύ, τον Μάιο του 2005
γίνεται νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με 4 νέες μετοχές στις 10 παλιές προς 6 ευρώ. Έτσι θα προστεθούν άλλες 16.682.268 μετοχές και θα είναι πλέον 58.387.938 Να σημειώνουμε ότι η ονομαστική αξία της μετοχής είναι 5,77 ευρώ. Το μετοχικό κεφάλαιο είναι πλέον 336.898.408.
Τον Ιούνιο του 2007, στην τακτική συνέλευση των Μετόχων, αποφασίζουν μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημειών και αύξηση λεόντειο, κατά 210 εκ ευρώ!

κι ενώ στην αύξηση δεν συμμετέχει το ΜΤΣ, η Η Geniki, η τράπεζα του ΜΤΣ, έρχεται ...αρρωγός στις ανάγκες της Αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα!!!
Ας το δούμε κι αυτό!!!

Δημοσιεύθηκε: 07:47 - 28/11/07

«Η Geniki Bank στην Ελλάδα και η ΒΑΝΚΑ POPULLORE στην Αλβανία, τράπεζες ενταγμένες και οι δύο στον ισχυρό τραπεζικό όμιλο της Société Générale, France, έμπρακτα στηρίζουν την Αλβανόφωνη κοινότητα της Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής.Την 25η Νοεμβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, o Πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα ο κος.VILI MINAROLLI παρέθεσε δεξίωση για την 95η Εθνική Επέτειο της Αλβανίας στην Αλβανόφωνη κοινότητα στην Ελλάδα.Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας κος. BAMIR TOPI, υπουργοί, βουλευτές, οι οποίοι συνόδευσαν τον Εξοχότατο Πρόεδρο μαζί με επιφανείς Αλβανούς επιχειρηματίες. Στελέχη της GENIKI Bank παρουσίασαν ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την Αλβανική κοινότητα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, όπως τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ των δύο τραπεζών με ελάχιστο κόστος.»
***
...Παρέστη άραγε ο μέτοχος Στρατηγός ...ντεΚαβάλας στην δεξίωση της Αλβανικής πρεσβείας;.....

Την ίδια μέρα, το ΜΤΣ, ανακοινώνει την μείωση (πάλι !!!) του ποσοστού του στα 5,41% από τα 10,44%!
Δημοσιεύθηκε: 07:39 - 28/11/07
«Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού γνωστοποίησε ότι το ποσοστό του στη Γενική Τράπεζα στις 26/11/2007 ανέρχεται σε 5,41% από 10,44%, ήτοι 5.996.484 μετοχές. Η αλλαγή αυτή προέκυψε μετά τη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Γενικής Τράπεζας από 58.387.939 σε 110.937.084 μετοχές, σε συνέχεια της από 28.6.2007 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.»
Δηλαδή αν καταλάβατε, το ΜΤΣ δεν συμμετείχε στην αύξηση του 2007 και έτσι το ποσοστό του υποδιπλασιάστηκε!
Άραγε πούλησε τα δικαιώματα, έβαλε έστω αυτά στα ταμεία του ή ή νέα, επίσης Γαλαντόμα ηγεσία του ΥπΕθΑ τα χάρισε, μέσω των υπάκουων, πειθαρχούντων Στρατηγών, στους Επεγδυτές;
Σημερα...
Αυτή η ιστορική διαδρομή της Τράπεζας του ΜΤΣ, στο χάος, δεν τελειώνει με την τελευταία, ανήκουστη ΑΜΚ, που διεξήγαγε η Σοσιετέ και που ολοκληρώθηκε χωρίς να συμμετέχει κανένας από τους μετοόχους! Ουτε κάν η Μαρφιν, που κατείχε το 4,7% και μετα την μή συμμετοχή της, έφτασε με τεράστια ζημία στο 1,6-1,7%!!!
Γιατί η Τράπεζα του Βγενόπουλου δέχτηκε αυτή την κατάσταση αδιαμαρτύρητα;
τί κρύβεται πισω από αυτή την κατάντια;
Αδυναμία κεφαλαίων ή κρυμμένα χαρτιά;
Θα συνεχίσουμε να παραθέτουμε τα στοιχεία που αφορούν την ΓΕΝΙΚΗ. Παρακολουθώντας τον Πέτρο Λεουτσάκο που στην σελίδα του Bankingnews.gr και στο Channel 9, περιγράφει όσο δύναται και όχι με ΟΛΑ όσα ξέρει, την υφαρπαγή της Τράπεζας από την Γαλλική Μεγαλοτράπεζα και την οικονομική εξοντωση των μικρομετόχων της. Και ιδίως την τεράστια οικονομική βλάβη, μέχρι την καταστροφή, του ΜΤΣ και των μετόχων του.
*********
Geniki Bank: Πλήρης κάλυψη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου
Geniki: Επεισόδιο 1.453 η μετοχή συνεχίζει να υποχωρεί
Εγείρεται μείζον θέμα νομιμότητας και αξιοπιστίας στην κίνηση της Societe Generale να υλοποιήσει μονομερή αμκ στην Geniki
Geniki: Στις 15/12 η ΓΣ- Διευκρινίσεις για δικαιώματα ψήφου
ΑΜΚ 45 εκατ. ευρώ με τιμή διάθεσης τα 9 ευρώ από τη Geniki
Έφθασε να χάνει έως 11% η μετοχή της Geniki bank
Τι συμβαίνει εκεί στην Geniki βρε.....
Στο βιβλίο Γκίνες η Geniki bank Ολοκλήρωσε αμκ και σχεδιάζει άμεσα νέα – Μειώνει την ονομαστική αξία που πρόσφατα αύξησε
Νέα ΓΣ στις 15/12 στην Geniki μειώνει την ονομαστική αξία και εκδίδει προνομιούχες μετοχές
Στις 15 Δεκεμβρίου έκτακτη ΓΣ της Geniki
Υ.Γ
Η ιστορική αναδρομή στηρίχθηκε στο euro2day.gr, με βάση το ιστορικό της ΓΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου