Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Το παλιάμπελο Ελλάς» .....


Είναι η πρώτη φορά, και το εννοώ χωρίς πλάκα, που θα συμφωνήσω σ αυτή την ενέργεια της «απειλής» κατασκευής φράχτη, γιατί αν γίνει θα είναι πραγματικά έκπληξη, με κάτι που "θα κάνει" το ΠΑΣΟΚ, στο θέμα της μετανάστευσης.
Ούτε τοίχο "βλέπω", ούτε κινδύνους στην είσοδο των νέων εντεταλμένων εποίκων, μόνο, σαν τον παλιό καλό καιρό, ένα "αποτρόπαιο" σύμβολο!
Μπας και το «παλιάμπελο Ελλάς» δώσει το σήμα με το... κοτετσόσυρμα, ότι δεν είναι εντελώς ξέφραγο... Παλιάμπελο...
Μπας και σταματήσει ο εποικισμός, έστω τώρα! Έστω έτσι!
Μπας και μείνουν άνεργοι οι... εργολήπτες της κατοχής και οι έμποροι ψυχών, ψυχώσεων και ψυχογιών η ψυχοθυγατέρων! Οι "υπάλληλοι", που παίρνουν για να μου κάνουν μαντάρα τη χώρα μπόνους , από τους εξαναγκασμένους να πληρώσουν και νταβατζηλίκι από πάνω, κυβερνομαλθάκες! Υπό τύπον "ενίσχυσης", για τις 300 ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται και τρων ψωμί, διακινώντας ψυχές και εκπληρώνοντας σχεδιασμούς γεωπολιτικής, στην περιοχή μας.


Η εμφάνιση του Παπουτσή στο Αλτζαζίρα χωρίς, όπως ο αλήστου Πακης ο παραιτημένος, να ευχαριστεί τους "άνευ χαρτιών" μουσαφίρηδες για την επιλογή της Ελλάδας ως προορισμό τους, ίσως ενημερώσει τους απανταχού ....εθελοντές ή καλοπληρωμένους εποίκους της χώρας , ότι δεν θα βρουν εδώ πια, το μπαϊρι που τους τάζουν.
Όλα δεν είναι πλάκα και η κατάσταση στον τομέα αυτό για την πατρίδα μας, είναι μείζον πρόβλημα. Πρόβλημα που δεν το θεωρώ λιγότερο επώδυνο ή λιγότερο σημαντικό ως παράγοντα για την έξοδό της από την κρίση.
Ένα καψούλι διαρκώς μέσα σ αναμμένα σπίρτα είναι, όσο να θελήσει ο ΝεοΑλάριχος που κινεί τα νήματα να ηγηθεί της στρατιάς του και να το ανάψει!
Κι αν ένας «φράχτης» ή «τοίχος» ορίσει η έστω υπονοήσει το τέλος των ανοχών των φοβισμένων η παραδομένων ηγεσιών που επέτρεψαν την κατοχή και την αμφισβήτηση των εδαφικών συνόρων της Ελλάδος, δεν θα πρέπει να αποτελέσει το νέο ανάχωμα διαίρεσης... Μεταξύ Τοιχικών και Φραχτικών!

Συχνά πυκνά καλούν οι «εργολήπτες» της εμπορίας και της διακίνησης ανθρώπινων μαζών σε συλλαλητήριο την ...πραμάτεια τους! Η...εξέγερση δεν μπορεί να περιμένει για τους οραματιζόμενους το μέλλον μας! Που έκαναν ότι μπορούσαν να το κατακτήσουν , ως τα τώρα! Ό,τι έμεινε μισό από τους εμπρησμούς του 2007, την πυρπόληση της Αττικής το 2009, τις δολοφονίες και τις Δράσεις Επαναστατικών αγώνων, Σεχτών, Πυρήνων και ...τεντζερέδων, πρέπει να το ολοκληρώσουν. Το αίμα, το ζητούμενο κάθε φορά, από τους συνήθεις χειρηλάτες της αριστεράτζας και το επιδιωκόμενο χάος, ώστε να γίνει δυνατή η Εαμοποίηση μιας πραγματικότητας που ονειρεύτηκαν και υλοποίησαν, θα παραγοντοποιηθούν να δώσουν, όπως λαστ γίαρς, το ίδιο με τότε αποτέλεσμα!
Θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν ό,τι η αδιαφορία τους και η στοχοποίηση αθώων ως ενεργούμενα των κεφαλαιοκρατών-ενόχων, παρήγαγε με τον εμπρησμό της Μαρφίν!
Ξαναδέστε τους στο βίντεο του Κουλογλου!!!

Θαυμάστε τους !!!! Ήταν εκεί, τους έβλεπαν, μερικοί τους έκραξαν, άλλοι τους σιγοντάρισαν!
*
...απο το 1.59 και πέρα, ακουτε πως φωνάζουν όσοι έχουν φιλότιμο για τα όρνια που συνεχίζουν να πετάνε μολοτωφ, ενώ ξέρουν ότι οι άνθρωποι καίγονται.
Ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο, ούτε μια συγνώμη! Για τα όρνια που είδανε! Και τα καλύψανε! Θηρία!
Μπροστά τους και ο Διάολος, είναι καλλίτερος!
*
Είναι γεγονός όμως, ότι τους "ξέρουν"!!!
Γιατί ένα χρόνο μετά, οι Προστάτες των δολοφόνων τριών αθώων ανθρώπων και ενός αγέννητου μωρού, δεν λένε ποιοί είναι, ώστε να γλυτώσει η εκδήλωση της οργής μας το άγος, ότι, πιθανόν, θα σημάνει κι άλλους θανάτους, αθώων;

Υπάρχει έστω ένας νοήμων άνθρωπος που βλέπει στο συλλαλητήριο που καλούν αυτοί οι συγκεκριμένοι κύκλοι, άλλο, παρά την προστασία των εμπορικών τους συμφερόντων και την τυφλή αφοσίωση στους στόχους των εργοδοτών τους;
Το Φράγμα, ο Φράχτης, το Τοίχος, το Αίσχος υπάρχει από τότε που οι «συνερΓάτες Όλων των Άλλων» δημιούργησαν τις συνθήκες να μας διώξουν από τις γειτονιές μας, όταν μας έκαναν φοβισμένους, τρομοκρατημένους δεσμώτες ενός άθλιου παρόντος και ενός καταραμένου μέλλοντος.
Καιρός είναι να το καταλάβουν όλοι και στις ευθύνες τους να μη βάλουν το πέπλο μιας ντροπής και τον φερετζέ μια ενοχής. που δεν δικαιούμαστε!
Φτάνει ως εδώ με τις ταμπέλες που οι λεβεντόμαγκες της Συνασπισμένης, ντιντικής ή μη, ποιός νοιάζεται, διακοινοβουλευτικής μαλακοσύνης έχουν εργολαβικά και ανταποδοτικά παράγει, 20 χρόνια τώρα!
Μια χαρά μπορούμε να φτιάξουμε άλλες και μείς.... Ονοματίζοντάς τους εργολήπτες αποδόμησης, Ελληνοβάτες ή, έτσι για να δοθεί η διακαιολογία της ανήκεστης βλάβης, Ηλιθίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου