Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Συστατικές επιστολές.....




Η Νίκη Τζαβέλα, σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο newstime.gr, που θα συζητηθεί:
"Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αμβλύνει σημαντικά την στάση του. Πρόσφατα, εκφράσθηκε πολύ θετικά για τον κ. Σημίτη ενώ ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει συχνά συνεντεύξεις του».


Ώστε έτσι κ. Νίκη, ο Καρατζαφέρης έχει αμβλύνει σημαντικά την στάση του....
Χμμμ...
Άρα δεν προσχώρησες εσύ στις θέσεις του! Δεν άφησες τις καλοπληρωμένες δουλίτσες σου για τα μάτια του, χωρίς να του ζητήσεις τις ...χάντρες και τα...ξεματιάσματα (φτού σου φασίστα και άλλα τέτοια).
Μάλλον τον εξέτασες και όταν τον είδες αρκετά ...αμβλυμμένο, του έκανες την τιμή να αναλάβεις την "αγγαρεία" να τον εκπροσωπήσεις στην Ευρωβουλή !
‘Ετσι λοιπόν εξηγούνται όλα!
Ακόμα και η προσκληση και η αποδοχή της να παραστεί ο Κατατζαφέρης στο Παγκόσμιο Ισρατηλίτικο συνέδριο! Γι αυτό τον έπιασε πόνος για το πόσο μόνος νοιώθει ο Καταστρόφιας, ο Στάλιν της Μεσογείου στον αγώνα του
1. να επαναφέρει το σχέδιο Αννάν,
2. να αφελληνίσει το νησί,
3. να ξεπουλήσει τους αγώνες του Τάσσου Παπαδόπουλου,
4. να συναγωνιστεί τους Συριζιώτες, τους Πασόκονουδουκαίους και όλους τους άλλους ... πικρούς Αννανάδες
5. να καταστρέψει τους δεσμούς όλους που συνιστούν την πανάρχαια ιστορια του νησιου και την Ελληνικότητά του.
'Αλλος λοιπόν υπέβαλε τις συστατικές του και άλλος ήταν ο επιλέγων σ΄ αυτό το παζάρι της δικής μας οντότητας, σαν αρνιά στο μαντρί του ...Μαύρου γάτου!
Αλλά δεν το υπολόγισε καλά το θέμα ο ..."Εγώ είμαι ο αρχηγός σ΄ αυτό το μαγαζί"
Εμείς αγαπητέ μου φύγαμε από αλλού, την κοπανήσαμε από άλλα μαντριά , ασφαλέστερα και πιο ...προσοδοφόρα, θα κολώσουμε τωρα να σου κουνήσουμε το μαντήλι;
Είσαι μακριά νυχτωμένος!!!!
Γιατί αν σ΄ έπεισε κάποτε ο Γιανναράς πως οι ψηφοφόροι σου είναι "απαίδευτοι και ακαλλιέργητοι", την πάτησες, όπως έκανε κι εκείνος!
Δεν χειραγωγούμαστε!
Κι εκείνος να κάνει λάθος, χαλάλι! Δεν θα του ...λείψουμε από το μέτρο- κυριολεκτώντας- σ΄ έσένα όμως αγαπητέ το κόστος θα είναι αισθητό!
Κι όπως ξέρεις καλλίτερα από τον καθένα, έχασες τις εκλογές του 2004 για μια παρόλα και κέρδισες εκείνες της Ευρωβουλής γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία που σε έφερε αργότερα με 10 βουλευτές στη Ελληνική βουλή. Λευκή επιταγή δεν κόψαμε κ. αμΒλυμμένε (προσέχω πολύ τα ομόηχα!).
Μια μεταχρονολόγηση την επιτρέψαμε , αλλά ώς εδώ! Θα το διαμαρτύρουμε το γραμμάτιο!!! Και θα σε γράψουμε στον Τειρεσία της πραγματικότητας μας, γιατί δεν έχουμε χρόνο να σ΄ εμπιστευτούμε και να τεστάρουμε ως πρός την συνέπεια την εκλεκτή σου!
Δεν προκάνουμε!
Κανένα στοιχείο δεν συνηγορεί στο να πιστούμε ότι η Φερε-σιγά μη την φέρει-Νίκη έχει προστρέξει στις ιδέες σου και τις υποτιθέμενες-ευαισθησίες σου! Μάλλον το αντίθετο έγινε!
Κανείς δεν μπορεί, με αυτά που λέει η πεφιλημένη πολυΣύμβουλη επιλογή σας, να είναι σίγουρος για το ποιόν της. Άσε που τα σίγουρα τα ποντάρουν …αλογομούρηδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου