Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Έστι ούν ....ΧΙΜΠΟ" !!!! Κάρα-Χίμπο!



"Έστι ούν ΧΙΜΠΟ μια Εκδικητική και αχάριστη μαϊμού,

που αφού έφτασε κάπου

πηδώντας από «κλαδάκι» σε «κλαδί» κι από «δέντρο» σε «δέντρο»,

μετακινούμενος από «δάσος» σε «δάσος»,

πηγαίνοντας «αριστερά», «δεξιά»,

«πίσω», «μπρος»,

«πάνω», «κάτω»,

νόμισε ότι έγινε Χιμπατζής!"

Ο Χίμπο της πολιτικής μας πραγματικότητας!



Προφανώς και δεν έλαβε το μήνυμα ο ΧιμΠοΚαρατζαφέρης!

Γιατί αν νομίζει ότι δεν εστάλη μήνυμα ΚΑΙ σ΄ αυτόν, είναι προφανώς η-Λίθιος!

Και του τα είπε καλλίτερα από τον καθένα ο Σπύρος Σταθόπουλος στο Βλου Σκάι..

Ο ΑμβλΥ-αμ-Μένος κατά δήλωση Φερονίκης, ο… Ελισσόμενος, προβλέπω
να «κολλάει» πάνω σε στηρίγματα που μόνο εκεί που θέλει(;) δεν θα τον πάνε!

Ας ξαναδιαβάσει ΧΙΜΠΟ τι έχει τεκμαίρει ως δικαστής ο πρόεδρος Σαρτζετακης το όνομα του οποίου επικαλέστηκε όταν τον βόλευε, για τον…. ανιστόρητο Συμμοριτοπόλεμο! Ας συμμαζέψει τον Βελόπουλο που ως προχθές διαφήμιζε το «Κατηγορώ το ΚΚΕ με μάρτυρα το ίδιο». Του αντιστρατεύει τα επιχειρήματα!
Κανένα σχόλιο για ό,τι κατάντησε να τον εκθειάζει ο ...Ζούγκλας!

Τώρα περιμένω και αφιέρωμα από τον ΙΟ και τα κωλοβακτηρίδιά του για να πάρω την
πλήρη επιβεβαίωση ότι το άτομο που είναι αδερφός του Σπύρου, του ανθρώπου που
έκανε την μεγαλύτερη ζημια στην εκκλησία με το θέμα του Βαβύλη και της εκκλησίας των Ιεροσολύμων –πράγμα που έπρηξε το συκώτι του συγχωρεμένου του Χριστόδουλου- ως την διαχείρηση από μέρους του των Βατοπεδικών, δεν μπορεί παρά να είναι Ύποπτο!

Είναι τελικά αυτό που λένε:

"Τα φτιάρια για το θάψιμο των εθνικών θεμάτων, τα κρατάνε οι υπεράνω υποψίας!
Οι υπερασπιστές τους!»

Με τις συστατικές επιστολές των σπονσόρων! Της Φερονίκης!

*****
"Αποστάσεις από την ακροδεξιά παίρνει ο Γ. Καρατζαφέρης-ΧΙΜΠΟ


11 Ιουνίου 2009, 21:39
Ένα κείμενο απίστευτης μισαλλοδοξίας, ανιστόρητο, εκδικητικό και πλήρες μετεμφυλιακού μίσους είναι το κείμενο της ΕΚΟ Αποστράτων της Γραμματείας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Το κείμενο υπογράφεται από τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία, Νικόλαο Χριστοδούλου, και τον υποναύαρχο Γεώργιο Μπουστικάρη, γραμματέα και ειδικό γραμματέα της συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Και οι δύο κατηγορούν ευθέως τον Ανδρέα Παπανδρέου ως ρίψασπι, τον Γιώργο Παπανδρέου πως θα ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα του, κάνοντας χρήση αμερικανικού διαβατηρίου και θα εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ επιτίθενται κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, γιατί πρότεινε να ονομαστούν τρεις αίθουσες στη Βουλή με τα ονόματα των Γρηγόρη Λαμπράκη, Αλέκου Παναγούλη και Παύλου Μπακογιάννη, για να τιμηθούν πολιτικοί που αντιστάθηκαν στο κατεστημένο.
Στο ίδιο κείμενο επιχειρείται η απαξίωση των αντιπάλων της Νέας Δημοκρατίας με αιχμές και αναφορές που καταδεικνύουν πως η διαχείριση των εθνικών θεμάτων από αυτούς ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία.
Είναι εντυπωσιακό το πώς αντιδρούν οι απόστρατοι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρεται στον Πέτρο Κόκκαλη, πατέρα του Σωκράτη Κόκκαλη, στέλεχος του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, γνωστό ιατρό κατά το μεσοπόλεμο στην Αθήνα και υπουργό του Βουνού. Οι εν αποστρατεία αξιωματικοί, συνδικαλιστικά στελέχη της ΝΔ, επαναλαμβάνουν κλισέ του εμφυλίου πολέμου, όπως «παιδομάζωμα» και άλλα φαιδρά, -ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ το άλλο φαιδρό-προκειμένου να στοιχειοθετήσουν τον αντεθνικό χαρακτήρα της Αριστεράς γενικώς και τον «εθνικά μειοδοτικό» χαρακτήρα του Γιώργου Καρατζαφέρη ειδικώς.


"...Επικίνδυνη για την Δημοκρατία η αυτοδικία
Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποκαταστήσει την τάξη στις περιοχές που πλήττονται από το κύμα λαθρομετανάστευσης, όπως ο Αγ. Παντελεήμονας.
Είναι απαράδεκτο, είπε ο κ. Καρατζαφέρης να γίνονται ανεκτά φαινόμενα αυτοδικίας. Δεν μπορεί να γίνονται ρυθμιστές η Χρυσή Αυγή ή οι κουκουλοφόροι, είναι επικίνδυνο για την Δημοκρατία, κατέληξε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κράτησε αποστάσεις από την ευρωπαϊκή ακροδεξιά και τους μέντορές της «δεν είμαι ούτε Λεπέν, ούτε Χάιντερ» είπε χαρακτηριστικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου