Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Κοιμήσου!!!!!



Tί σημαίνει απόδοση Ιθαγένειας και τί Υπηκοότητας, στα παιδιά των παρανόμων μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα;

Είναι παγίδα και άλλη μια απόδειξη του εξυφασμένου σε ξένα κέντρα σχεδίου, για τον αφελληνισμό της χώρας;

Η σιωπή πλέον όλων εκείνων που "ξέρουν" και η πορεία τους μπορεί να το αποδείξει, είναι έγκλημα κατά του έθνους και του αίματος που χύθηκε για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Μπορεί ο Κίσινγκερ να μην είπε την γνωστή αποδιδόμενη σ΄ αυτόν ρήση, αλλά τα κέντρα που την εμπνεύσθηκαν και την έβαλαν στο στόμα του, υλοποιούν σήμερα το Σχέδιο, με τον ανήμπορο ή απαίδευτο Ελληνικά υπήκοό τους, ιθαγενή «τους» ή όχι!

Ο Καραμανλής υποχρεούται επιτέλους να μιλήσει!
Να αποκαλύψει «Τί και ποιοί τον οδήγησαν στις 3 Σεπτεμβρίου να ζητήσει εκλογές»! Ως "ύστατη προσφορά" προς την Ελλάδα, προκειμένου να μην ολοκληρωθούν όσα τα σήματα που του έστειλαν οι "γκάγκστερς", υπονοούσαν ως εκείνη την ημέρα!
Με τις φωτιές της Αττικής, τις ρουκέτες που βρέθηκαν στου Μισούνωφ, την έκρηξη στο Χρηματιστήριο την ίδια μέρα το πρωί, μαζί με τις ρουκέτες στο Σοχο...

Μετά τους εμπρησμούς που ολοκλήρωσαν την καταστροφή του 2007, είχε προδιαγραφεί ΚΑΙ η τύχη του ΚΑΙ η επερχόμενη διάδοχος κατάσταση, με τα συνεπαγόμενα!

Αυτή την ώρα στήνεται το τελευταίο παιχνίδι. Τα κομμάτια του πάζλ αρχίζουν να δίνουν σαφώς την εικόνα και την τεχνοτροπία του έργου! Μαζί και τους σκηνοθέτες του!

Από την πρώτη μέρα της εκλογικής νίκης οι επιλογές του Πασόκ είναι λεξιλαγνεία, Οργουελική αντίληψη των εννοιών που διαστρεβλώνονται από την "άχρηστη" χρήση των λέξεων, και, χάρι στην αμέριστη βοήθεια των γνωστών υπαλλήλων των καναλαρχών, άσκηση φρονιματικής αγωγής των Ελλήνων.

Επίσκεψη στην Τουρκία, επιβεβαίωση της στήριξής της, κατάργηση υπουργείων και θεσμών, νομιμοποίηση και ελληνοποίηση παρανόμων μεταναστών, Δραγωνοποίηση της παιδείας και περιφερειαρχών, υποταγή της οικονομικής υπόστασης της χώρας, Πρέσπες και "πράσσειν άλογα"…
Με -κερασάκι στη τούρτα, είτε χάριν της θείας δίκης, είτε χάρι στα φουρνέλα των καταστροφαστών-, την Ελλάδα χωρισμένη στα δύο!
Ακριβώς όπως την θέλουν και την οραματίζονται οι "κατακερματιστές", όπως καυχώνται ότι πολέμησαν για να καταντήσει, οι «συνοδοιπόροι» τους!

Το όριο στην αλήθεια και την φαντασία, στην συνομωσιολογία και την πραγματικότητα, στις μέρες μας. έγινε ορατό σημείο.
«Σημείο», που λέει και ο Αριστοτέλης, «απόδειξη», της ανάγκης στην Ελλάδα να αλλάξει η ιδεολογική χωροταξία!
Με ζητούμενο τους προσκείμενους και αντικείμενους στην ιδέα του Ελληνισμού και της υπάρξεώς του ή μη!

Ας το καταλάβουμε όλοι και ας επιλέξουμε!
Ανάλογα!
Αναγκάζοντας τις παρωχημένες χωροθεσίες και τα αγκυλώματα της Ελληνικής Βουλής, να αναδιαταχθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου