Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Νικος ...Δήμου, ου μην και ....Χωρίου!


Ωωωω, ο κ. Δήηηηημου!
Καλώς τονε κι ας μην έχει αργήσει ποτέ στο ραντεβού του με την Σκατόμελη διάθεσή του να θεωρεί "δυστυχία" την Ελληνική καταγωγή(;) του!"
Ο κύριος Δήηηηημου!

Ο πλουτήσας με την χειρηλάτηση του Ελληνικού Λαού, μέσω της «Διαφήμισης», !
Ο κύριος που έτυχε Γαλλικής και Αγγλικής παιδείας!
Ο Άνθρωπος που στα κείμενά του έχουν θέση όλοι, Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Λατίνοι Σοφοί, -των οποίων και αυτός μεταξύ(!), ο φιλόΣοφος-, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Όμηρος, ο Αριστοτέλης, ο Θουκυδίδης...

Δεν είναι Ελληνοφρων Εθνοφασίστας(φτου!), ο κύριος Δήηηηημου! Δεν είναι περήφανος για την καταγωγή του, αλλά για την παιδεία του!

Έλληνας, Ελληνισμός, Ελληνική Γραμματεία, Ελληνική φιλοσοφία είναι για τον πλούσιο ΔιαΦημιστή και προπαγανδιστή του κάθε μορφής καταναλωτισμού, Σκύβαλα .
Που τα ξινά του μούτρα και ο ακατάδεκτος αρχοντοχωριατισμός του, δεν επιτρέπουν να τα ορέγονται οι κάτοικοι αυτού του τόπου «καλώντας» τους εαυτούς τους, έστω και με την θεωρία που προσάπτουν στον Ισοκράτη, Έλληνες!

Δεν υπάρχει πρόταση στην ψηλομύτικη αρθρογραφία του κυρίου Νίκου που να μη την "στηλώσει" πάνω σε μια "παρόλα" των Δυτικών, Κλεψίλογων των Ελλήνων, Σοφών!
Σαν τους νεοπλούσιους με την ταπεινή καταγωγή, που για να κρύψουν την γενιά και την ρίζα τους ονόμασαν τα τσαρούχια τους μιούλς, έτσι και οι «Πολίτες του Κόσμου», οι Διεθνολάγνοι απάτριδες φίλοι του, με τον κ. Δήμου απολογητή τους, «στοχεύουν» και «καρφώνουν» την ψυχή μας ως «εθνικιστική», «μισαλλόδοξη», «φασιστική», «άφιλη και κακούργα», κάθε φορά που θα τολμήσουμε να σκεφτούμε το παρελθόν ως «επικείμενο μέλλον» και «Χαρακτήρα»!
ΝεοΟθωμανική δουλεία, ραγιαδισμός, φόβος χρησιμοθηρία, τομαροκρατία, ρεμούλα, αμορφωσιά και προπάντων, γλωσσική αλαλία!

Έχει τους θαυμαστές και τους προστάτες του ο αξιόλογος ΛογοΧειριστής της Μαγαροποιήσης της Ελληνικής συνείδησης κ. Δήηηημου, αλλά έχει- και φαντάζομαι το απολαμβάνει ως εύσημον-, αυτούς που τον περιφρονούν και τον σιχαίνονται!

Χαίρομαι να με μετρήσει στους τελευταίους! Όπως, φαντάζομαι, προσμέτρησε και καταχώρισε λόγω των θέσεών του, τον «Εθνικιστή Φασίστα Ελληνοσυνείδητο» Μίκη Θεοδωράκη!
Καλά Χριστούγεννα και τα έτη σας , όσα, "ωφέλιμα", κ. Διαφημιστά! Ειδεμή, άχρηστα, λόγω των μελλουμένων, έσονται!


Εκ της συνεντεύξεως στο Press

...Ποιο είναι το μότο σου;
Νήφε και μέμνησο απιστείν»,(Επίχαρμος: "Να είσαι νηφάλιος και θυμήσου να αμφιβάλλεις"
Υστερη Σκέψη 1η: Ευτυχώς έτυχε της προσοχής σας ο ...Επίχαρμος!
Στον οποίον μάλλον ωφείλεται η...απιστία σας!

....Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο;
-Που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά τις σπουδές μου.
Υστερη Σκέψη :Και μεις θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο ατύχημα ήταν που γυρίσατε μετά τις σπουδές σας, στην Ελλάδα!
Ισως μακριά της, κάποιοι λιγώτερο αρχοντοχωριάτες από σας, σας έκαναν να την αγαπήσετε!
...Και κάποιοι "κεκλημένοι Έλληνες", να γλύτωναν από το να σας παρηγορούν στην "δυστυχία σας", να θεωρείστε ένας απ αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου