Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δεν μας χαρίστηκε τίποτα! Τα κερδίσαμε με το αίμα μας!




Απ΄ τον Αντωνη Σαμαρα περιμένω τοποθετηση!
Να δηλωσει σαφώς πως η Ελλαδα εχυσε αιμα για να στηριξει το δυτικο ιδεωδες και δικαιουται την θεση που κατέκτησε στην Ευρωπη! Κανείς δεν της χαρίστηκε!

Πληρωσε όσο κανένας άλλος λαος, σε αιμα και καταστροφες, σε δημογραφικο μαρασμο, σε συντονισμενο εξανδαποδισμο!

Δεν είμαστε ούτε Λετονοί, ούτε Κροάτες, ούτε Βούλγαροι!

Πολεμήσαμε και κατακτήσαμε την θέση μας στους λαούς που αντιστάθηκαν στον Ναζισμό και τον Μαυροκόκκινο Ολοκληρωτισμό!
Υποτιθεται οτι ειμασταν με την πλευρα του Δικαίου!

Αυτο ηταν λοιπον το λαθος που δεν συγχώρησαν οι υποτιθεμενοι ηττημενοι; Με την άδεια και την αρρωγή των Νικητών;

Τιμητές μας και Δεσμώτες μας, οι ομόδοξοι και συνεργάτες των Ναζί;

Ο εκμαυλισμος συνειδήσεων που επεδιωξαν και πετυχαν οι αλλοτινοι ιδεολογικοι  εχθροι , φανερωνει οτι ο ΝεοΙανος, ΠολυΠπροσωπος και ΔισΥποστατος καταφερε,  είτε σαν διεθνιστης κομμουνιστης, είτε σαν Νεοταξίτης παγκοσμιοποιητής, να αφελληνισει τους Ελληνες και να διαλυσει την  προοπτικη, όπου μια κοινη ριζα, μια κοινη συνειδητητα του "ανηκειν", μπορεί να ξαναδωσει ερισματα και δυμαμικη!

Αργησε να θυμηθει η "Δεξια", οπως  την εβριζε εκεινο το ανηκουστο Ρωπαειδες, στον ΛαΛΑκη, πως παρεδωσε "γη και υδωρ", για να σταθουν απέναντί της, τιμητές της,  οι εξοντωτες της Ελληνικοτητας, των κατοικων αυτου του τοπου!

Πριν λιγο καιρο,  σε ομιλια του στο Πολεμικο μουσειο, ο Βασιλειος Μαρκεζινης υπεραμυνθηκε της αναγκης να μην οριστει ως "ιδεολογικος αντιπαλος" η Αριστερα! Προκειμένου να αναπτυχθουν οριζόντια, πάνω από αριστεροδέξια προσχήματα οι δυνάμεις ανάστασης του Εθνους.
Με την υποψια οτι συνεβαλε στο πολιτικο σκεπτικο του "δόκιμου" πολιτικα, Πάνου Καμμενου, υπεδειξε την καταλαγη ως σημειον κοινου ξεκινηματος στην πορεια για την επανασυσταση των προοπτικων του ελληνικου κρατους. 
Εχοντας  σαράντα χρονων μακρια απο την Ελληνικη πραγματικοτητα,  με την ενοχικη αντιμετωπιση να πρεπει να απολογειται για τον Πατερα του, ο κυριος Μαρκεζινης ζητησε την ληθη και την αμνηστία! 
Αλλά ποιος άλλος -και μόνο- δεν την επεδιωξε, εκτος απο την Δεξια; 
Την λαϊκη και την εκσυγχρονιστικη Δεξια μαζί με το πολυφιλιτο  Κεντρο; 

Και τί πετυχε! 
Την Ληθη των εγκλημάτων των άλλων και την Κατήχηση γενιών και γενιών στα δικά της! Υπαρκτά και ανύπαρκτα!

Θυμαμαι σα τωρα τον Καραμανλη να προσερχεται με σεβασμο στο νεκρο του Φλωρακη και να "συγχωρεί" ως εκπρόσωπός της, εμπρακτα, μετα τον θειο του, τους μακελλαρηδες του τοπου.
Αυτους που κατεστρεψαν την Ελληνικη υπαιθρο, που εφτιαξαν στρατιες καταδιωκομενων για να γλυτωσουν απο το τσεκουρι και τις βίαιες στρατολογησεις, κυριαρχώντας ιδεολογικα στα δισκαταρατα χρονια που ηρθαν, για να εισπραξει λιγο μετα , με τον θανατο του Ραλλη, άαλλου υπερσπιστη της καταλλαγης, την απαξία και την μοχθηρότητα!

Προσπαθησε ο ευφυης αυτος ανθρωπος, κατω απο το δικο του πρισμα βεβαια, να θυμισει με προσοχη τα λαθη των αντιπαλων, αλλα επεμεινε πως η ανασταση και η απεμπλοκη απο τα νυχια των κατακτητων, ξεκινουσε απο την παραμεριση του παρελθοντος
Δεν μπορεσα να του θυμισω ποσο λαθος ειχε και ποσο κακο εκανε ο μονομερης ιδεολογικος αφοπλισμος! Του ζητησε καποιος απο το κοινο να εξηγησει πως καταφερε, ζωντας τοσα χρονια εκτος της χωρας, να διατηρησει την Ελληνικοτητα του και απαντησε πως εκεινο που επαιξε ρολο ηταν Η ΠΑΙΔΕΙΑ! 
Ποσο ηθελα να μ ακουγε, να του πω πως ακριβως αυτο στερησαν οι γόνοι της πολυπλοκαμης, πολυφυλλης και πολλαπλασιασμενης αριστερατζας, της κοινης μητρας που "κανονισε" την Παιδεια των παιδιων μας! 
Με ΡεπουσοΔραγωνοΦραγκαδακηδες, με την συνεπικουρια της πεφωτισμενης, ενοχικης δεξιατζας, με τα παρασιτα καλα φυτεμενα στις ιδεολογικες της βραγιες!

Δεν ειναι απλα τα πραγματα στην συνειδητοτητα μιας τοσο κρισιμης εκλογικης επιλογης που θα έρθει σύντομα! 
Χρειαζεται πολυ περισσοτερος αγωνας και ουσιαστικη προσεγγιση της ψυχοσυνθεσης έλλογων οντων, που γι αυτους η εκλογικη διαδικασια ειναι μεταλαβιά Δημοκρατιας κι οχι Υπακοή σε κομματικη εντολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου