Σάββατο 14 Μαΐου 2011

"Επαναστάτες" με ...αιτία και εξ αιτίας!





Ε καλά τώρα!
Αύριο ο Μαλακάκης και Μαλακόπουλος στο "ΜιγκρόΜεγκαλο", θα το δηλώσουν φάτσα φόρα ότι "ομάδα ακροδεξιών, χειρότεροι από τους Απαρτδχάιδ" πήγαν ως κουκουλοφόροι να κάψουν το τμήμα ΕξαΧρείων(Μπράβο ΘάΡσος!) και ως τέτοιοι "χειρότεροι", έκαψαν την αθώα γυναίκα!
Είδαμε όλα "τα πλάνα των φασιστών να καταδιώκουν τους μετανάστες", είδαμε εκατομμυριάκις τους 5 ηλίθιους να δέρνουν τον πεσμένο στη διαδήλωση της 11ης Μαΐου, αλλά δεν θα δούμε το βίνδεο που οι "πιθανόν αλλοεθνείς", κατάσφαξαν τον φουκαρά της Ηπείρου προχθές!
Δεν θα δούμε πώς άρχισαν τα γεγονότα στην Πανεπιστημίου! Ο ΠαΠουΤσης έχει τα βίντεα που δείχνουν τις μολότωφ εναντίον καταστημάτων, τους κουκουλοφόρους με τις κόκκινες παλουκοΣημαίες (εδώ δεν «πειράζει», όπως «πειράζουν» εκείνες τις παλουκοΣημαίες των …ακροδεξιών) και τους Ματάδες που έσπευσαν να τους σταματήσουν.
Γιατί δεν τα βγάζει στη κρίση της Υπόθεσης «Βία και ρατσισμός», που στοιχειώνει τις μέρες μας;
Να τα δουμε όλα, να τα κρίνουμε όλα;;;
Ούτε κουβέντα για τους βιασμούς, για τις βιαιοπραγίες, για την τρομοκράτηση, την κατοχή και την εγκληματική επιβολή της ισχύος των "Εισβολέων-Συμμοριών" στις περιοχές του Κέντρου , αφού τα Βοθροκάναλα έχουν πάρει γραμμή να χαρακτηρίσουν «φασιστική, ρατσιστική, ακροδεξιά», την οποία αντίδραση γέννησε η περιφρόνηση της αγωνίας του κόσμου που υποφέρει τα πάνδεινα.
Επίτηδες, με σκοπό και επιμονή, εξέθρεψαν το θηρίο του τρόμου και την κατοχή που επιβάλει ο φόβος και, εν γνώσει των, οι σχεδιαστές του μέλλοντός μας, ξύπνησαν τa συναισθήματα που γεννά η απόγνωση, η αίσθηση ότι είναι ξένοι στο τόπο τους, ανυπεράσπιστοι και πειραματόζωα σε μια γυάλα, να τους βλέπουν και να μη μπορούν να εξέλθουν!!...

Χωρίς δυνατότητα πλέον, επιλογής και αρνήσεως!

Δεσμώτες!!!

Στο κάτω-κάτω,

...Αν δεν νοιώθουν "Χρυσαυγίτες",
Αν δεν νοιώθουν "Φασίστες",
Αν δεν νοιώθουν "Ρατσιστές",
…αφού δεν είναι παρά μόνο θύματα , καταδιωκόμενοι, ανυπεράσπιστοι
…..από τους «μη Χρυσαυγίτες»,
…..τους «μη Φασίστες» και
…..τους «μη Ρατσιστές»,
γιατί να μη απενοχοποιήσουν όλες αυτές τις έννοιες που τους φορτώνουν;
Και κοντά σ΄ αυτούς, γιατί και οι υπόλοιποι Έλληνες που συμμερίζονται την κατάστασή τους, βιώνοντας ανάλογες εμπειρίες, σ΄ όλη τη χώρα,να μην θα φτάσουν να "μετράνε" ανάλογα και να μη φοβούνται τέτοιες ταμπέλες ;
Είναι έτοιμοι οι Εισβολείς και οι Αδρά αμειβόμενοι «Έλληνες» υπερασπιστές τους, να αντιμετωπίσουν την διογκούμενη αυτή πλειοψηφία της αποταμπέλωσης;;;
Αντί να ψάχνουν ερείσματα λοιπόν, ώστε να μη φαίνονται "πηγή του κακού" οι ΑΛΗΤΕΣ, που 35 χρόνια τώρα κυριαρχούν στην ζωή μας, με τα πλοκάμια τους, τα παρακλάδια τους, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις των οποίων υπήρξαν όργανα κι εκτελεστές, τα ...Ζωντανά που ηγούνται του ΥπΠΡοΠο, δημιουργούν με το έτσι θέλω, χωρίς νιονιό, το “ακροδεξιό δέος”, νεκρανασταίνοντας τους “πεθαμένους”
Ή «χωρίς σκέψη» ή με «σκοπό», θα γίνουν αιτία να κυλίσει το αίμα στ΄ αυλάκι και να βγει το ΘΗΡΙΟ του Χάους στους δρόμους!
Μαθημένοι «οι μεν» στα …κόλπα, σιγά μη δεν θυμηθούν τον ρόλο τους «οι δε»!!!
Το Δεκέμβρη του '08 έγινε η γενική πρόβα!
Σημερα, το ποτάμι του αίματος το "μυρίζουμε" , αγαπητοί «ΟΛΟΙ»!

Κι οι σταγόνες του άρχισαν να μας πιτσιλάνε!
Καθόμαστε σαν βλάκες να ονειρευόμαστε… πλατείες Ταχρίρ, αντί να «σπάσουμε» τα παΐδια όσων θέλουν να ματοκυλίσουν την Ελλάδα!

Με απρόσμενους συμμάχους στο άνοιγμα της κοίτης του, τους “συνετούς” του Πάκη, τους «Πληγμένους του ΝεοΔεκέμβρη»

Αυτούς, που πριν στις εκλογές του 2009, είχαν παρατήσει κάθε ιδεολογικό αγώνα για "να ενισχύσουν τον Συνασπισμό και να αφαιρέσουν την αυτοδυναμία του ΠαΣοκ!" .... Οι Η-Λίθιοι!

Η “Eπανάσταση των εντεταλμένων” άρχισε! Και “επιλέχθηκαν” οι συγκεκριμένοι με τις μαυροκόκκινες παντιέρες , οι ΣυνασπιτοΜυστήριες ανθελληνικές Συνιστώσες ή οι Δογματικές Σταλινικές Ποδιές, να ηγηθούν της οργής μας!
Θέλουμε να σώσουμε το τόπο μας, να γλυτώσουμε από τις Μνημονιακές κατοχές που μας θηλύκωσαν οι Πρόθυμοι που το ψήφισαν, και, ανεχόμαστε τιμητές και …αγωνιστές εναντίον του Μνημονίου, όσους «δούλεψαν» να βρεθούμε εδώ!
Απαιτώντας όσα δεν φτάναμε με την δούλεψή μας να έχουμε, απειλώντας και εκβιάζοντας με το πεζοδρόμιο όσους αρνιόνταν να απλωθούν πέρα από τη δύναμή τους, σκοτώνοντας και πυρπολώντας, με τις …περίεργες Eπαναστατικές Πορδές τους, την προοπτική αυτού του τόπου να παράξει και να αποκτήσει τον πλούτο που η εργασία και η ανάπτυξη αποφέρει! Υποδουλώνοντας στις πάσης λογής Πρεσβείες με τα εκτλεσμένα θύματα (από πρέσβεις και ακολουθους ως και λοχίες!) την πατρίδα μας, κάθε φορά που είχε κάτι να διεκδικήσει ή κάτι να υπερασπιστεί!
Τέρμα η κοροϊδία!

Ας αντιληφθούμε ποιοι είναι οι …μαχητές του Μνημονίου!
Ας μη μπούμε πίσω από τα στρατά που το έφεραν, το κρατάνε ζωντανό και αναγκαίο και θα γίνουν αιτία με το χάος που θα δημιουργήσουν, να ‘ρθούν οι "Σύμμαχοι" (τους) να τους σώσουν …
‘Oταν θα πρέπει να αμυνθούμε, όταν θα πρέπει να γλυτώσουμε απ΄ το μαχαίρι τους, τις ρουκέτες τους και τα καλασνικωφ των εργοδοτών τους!
Η θα βάλουμε φράγμα στη Βία ή θα πάμε όλοι για πνίξιμο!

Ούτε 60 χρόνια δεν πέρασαν καλά καλά από τότε που το …ξανακατάφεραν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου