Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ετσι είναι άν έτσι νομίζετε!



Αν δεν ντρέπονται αυτοί να είναι αντιεξουσιαστές”, γιατί θα πρέπει να ντραπώ εγώ αν με πούνε χρυσαυγίτη; Επειδή αρνιέμαι να φοβηθώ;Επειδή αρνιέμαι να τους δώσω ότι μου ανήκει;
Επειδή δεν κάθομαι να με τσακίσουν σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα, με απειλή τη ζωή μου, με όπλο τον τρόμο;
Τον είπαν ηλίθιο τον συνάνθρωπό μας, γιατίτον απείλησαν με τους σουγιάδες να τους δώσει την κάμερα και δεν ενέδωσε, λες και είναι σίγουροι ότι τον προειδοποίησαν για τις προθέσεις τους!
Φτάσαμε στο σημείο η αξιοπρέπεια και η οντότητα μας σαν άνθρωποι, να μπαίνουν στο ζύγι του να “ζήσω η να πεθάνω!”
Η απόφασή σου να υπερασπιστείς την περιουσία σου , την οικογένεια σου, την τιμή σου , η επιλογή σου να πεθάνεις για να μείνεις αυτό που σέβεσαι να είσαι, κατάντησε να είναι καταγέλαστη πράξη!
Μας τύπτουν ότι το λάθος(!) ενός ή δυο παρανόμων δεν είναι συλλογική ευθύνη”, αυτοί που για το έγκλημα ενός Κορκονέα, κατέστρεψαν την Ελλάδα, την πυρπόλησαν και την μάτωσαν !
Προσέφεραν φρέσκο κρέας τα ίδια τους τα παιδιά, για τη δημιουργία Πυρήνων Καταστροφής και Σεχτών Μαλακίας!
Ψάχνοντας αντίβαρα στην αλητεία τους, ύφαλες σιχαμερές δικαιολογίες της προδοσίας εναντίον του τόπου που τους έθρεψε, τα πουλημένα αθύρματα, με στόχο την υγεία, προπάντων, της ψυχής μας, ταμπελώνουν με τις λεριές, τις οντότητες μας!
Αλλά να προσέξουν οι Πυλοφόροι με το μυστρί....
Η λάσπη, μια χαρά γίνεται σώμα κα ισχυροποιεί το "πληθί", που μας μέμφονται ότι κατοικήσαμε!
Μια χαρά εμείς οι κυνηγημένοι, αντίθετα μ΄ αυτούς που θέλουν να διαβρώσουν με τον τρόμο και την απαξία της ρετσινιάς την ζωή μας, μπορούμε να δούμε σ´ αυτό το τσαρδί , καταφύγιο και , μόνοι μας, να επιλέξουμε τις ταμπέλες τους, ως τίτλους τιμής!
Γιατί έτσι θα ξεχωρίζουμε από τις σιχαμερές τους εργολαβίες!
Τις αδρά αμοιβόμενες, με το αίμα μας και την πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου