Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΜουΧρίτσες!



Ξύρισμα στη νοημοσύνη μας κάνει το Σύριζα!

Τεκμηριωμένα! 40 χρόνια υπόδουλο στην αποδόμηση της ελληνικής ταυτότητας ως σημαία πορείας, κυρίως σαν κινητήρια δύναμη!

Με δική του σημαία ευκαιρίας την υπεράσπιση κάθε ανθελληνικού κινήματος, ιδέας, προσπάθειας, κύριο εκκολαπτήριο εσωτερικού μετώπου αμφισβήτησης της Εθνικής αλήθειας απέναντι στην αλήθεια των άλλων.

Μπαστάρδεψαν και κακοποίησαν πρώτα την συνείδησή μας και την προοπτική μας και τώρα μας κάνουν οικονομίστικες προτάσεις διαφυγής από την φάκα!

Πλάκα κάνουν τα παιδιά!

Το μόνο που θα μας έσωζε θα ήταν η Εθνική πανστρατιά και κείνοι, πρώτοι, με τους τελάληδές τους την σκότωσαν κοροϊδεύοντας και στοχοποιώντας ώς γελοία την προσφορά τους καθενός μας!

Τί …εθνικιστικές μαλακίες είναι αυτές, να θέλουν να δώσουν όλοι κατά την αναλογία και τις δυνάμεις τους, για να γλυτώσει η πατρίδα!

Ποια πατρίδα!

Τα διεθνιστούλια δεν έχουν πατρίδα!

Παρτίδες με τους Έμπορους των Εθνών παίζουν και για χάρι τους νικάνε!

Σάμπως αφήσανε τίποτα αμαγάριστο για να ακουμπήσουμε πάνω του! Όλα τα ιδεολογικά τους “φυτά”, έγιναν περικοκλάδες και πνίξανε αγώνες 200 χρόνων!

Ενσυνείδητα και με πάθος!

Περιττά τα ονόματα, οι εργασίες, οι εργολαβίες, τα μέτωπα και τα συμβόλαια! Σ΄ όλα επίπεδα! Παιδεία, ΜΜΕ, Πνευματική δημιουργία, Πολιτική , Δικαιοσύνη…Παρασιτώντας παντού!

Μούχλες… πλευρώτους!

Μουχρίτσα!

Και, κυρίως,…Απύθμενο Θράσσος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου